İstanbul Nakliyeciler Sitesi Modern, İşlevsel Lojistiğin Tek Adresi




1Aralık 2006 tarihinde İstanbul Park Transport Akaryakıt Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi tarafından Orhanlıda işletmeye açılan Lojistik Merkezi’mizde 40 dönümlük sosyal tesisler,  sitemizde; 105 adetofis ve Kamyon Garajı bulunmaktadır. 60 dönümlük alanda ise, nakliye şirketlerine yönelikTIR parkı,  ambar ve depolarbulunmaktadır.Tamir Servisimizde iseServis çadırımız, Tır ve kamyonlar için yıkama hizmeti, aktarma rampası, forkliftlerimiz mevcuttur. İstanbul da şehir içinde Tır, Kamyon ve Kamyonetçilerin taşmacılık sırasında yaşadığı sorunların çözüme ulaştırılması ve belirli bir sisteme oturtulması amacı ile oluşturduğumuz İstanbul Nakliyeciler Sitesine şuan aylık 5000 üzerinde tır,  kamyon ve kamyonet giriş çıkış yapmaktadır.

Günlük olarak ise, 1100 tır ve Kamyonların giriş ve çıkış yaptığı İstanbul Nakliyeciler Sitesi güvenli, hızlı, güvenli ve ekonomik taşımacılıksloganı ile çıktığımız bu yolda İş sahiplerinin lojistik sorunlarını çözüme kavuşturan bir anlayış ilekısa sürede modern, işlevsel lojistiğin en yeni adresi haline gelmiştir. İstanbul da daha verimli ve daha dinamik ve bir lojistik sisteminin oluşturmak amacı ile oluşturduğumuz nakliye sitemizde kayıtlı 5000 olan ve şehirlerarası taşımacılık yapan araçlarımızla kent içi taşımacılığını kolaylaştırmak düzenli hale getirmek, güvenli, hızlı ve ekonomik lojistik hizmetleri geliştirerek, şehirde yaşamı kolaylaştırma çabası içindeyiz.
Teknolojik altyapısı ve uzman kadrosuyla taşımacılık sektöründe yaşanan tüm belirsizlikleri ve sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen İstanbul Nakliyeciler Sitesiİstanbul’un her yerinde ve şehirlerarası nakliye ve taşımacılık işlerinde 7/24 saat hizmet vermektedir.  105 adet nakliye ofisi bulunan nakliye sitemizde, yurtiçi ve yurtdışı firmalara otopark, araç temini, ambar, tamir araç temini, hizmetlerimiz ve sosyal tesis avantajlarımız da bulunmaktadır.Bu noktadaOrhanlı Lojistik Merkezi'ndeki Tesislerimiz tüm sektör temsilcisi şirketlere, kooperatiflere ve bireysel araç sahiplerine açık en büyük nakliye borsası olup,  tüm yasal izinlerimiz ve ruhsatlarımız mevcuttur.
 81 ile parça yük - komple yük, bankacılık,  her türlü ihtiyaca cevap verecek hizmetlerimiz ve sosyal tesislerimiz ileİstanbul Nakliyeciler Sitesi Modern, İşlevsel Lojistiğin Tek AdresiSosyal Tesislerimizde Faaliyette Olan Birimler-        Tesisimizin Girişinde pisuvar ve tuvalet birimi mevcuttur.
-        Umumî kullanıma açık tuvalet ve duş birimimiz mevcuttur.
-         Hijyenik Koşullarda Hizmet Veren Lokanta Birimi
-         Yöresel Lezzetlerin Bir Arada Sunulduğu Kebap ve Lahmacun Birimi
-        2 adet Kafeterya Birimimiz Olup,  1 Tanesi Geceleri Nöbetçidir.
-        Nakliye Ofislerimize Hizmet Vermesi İçin 2 adet çay ocağı birimi
-        Fatura Ödeme Birimi
-        Cep telefonu ve abone merkezi birimi
-        Muhasebe ofisi birimi
-        Sigorta ve kırtasiye birimi
-        Market
-        Ayakkabıcı
-        Berber
-        Tuhafiye
Garajımızda Verdiğimiz HizmetlerGarajımızda: Garajımız güvenlik amacı ile 24 saat kamera kaydı ile izlenmektedir. Garajımıza giriş yapan sürücülere 1 saat ücretsiz otopark, duş alma imkânı; bulunmaktadır.
    Kamyon Ve Tır Parkımızda Verdiğimiz HizmetlerKamyon Ve Tır Parkımızda: 60 dönümlük kamyon ve tır parkımız güvenlik amacı ile tel örgülerle çevrilmiş olup, giriş ve çıkış gişeleri güvenilir bir sistem içerisinde hizmet vermektedir.
 Nakliye Ofisleri Ve Araç Sahiplerine Verdiğimiz   Hizmetler-        Doğalgazlı merkezi ısıtma sistemi
-        Süzme elektrik santrali
-        Telefon hatları hazır olup, 2 gün içinde bağlanabilmektedir.
-        ADSL hatları hazır olup,  2 gün içinde bağlanabilmektedir.
-        Tabelalarımız standart yapıda olup her ofis için tek tabela şartı bulunmaktadır.
-        Data hatları çekilmiş ve hazır durumdadır.
-        Çanak anten altyapısı mevcuttur.
-        Her türlü Araç vs tamiratı ve problemde yönetim tarafından anında çözüm bulunur.
105 adet nakliye ofisinin yanında sosyal tesis olarak aşağıdaki birimler faaliyette bulunmaktadır:
  • Girişte pisuvar ve tuvalet birimi
  • Genel tuvalet ve duş birimi
  • Lokanta birimi
  • Kebap ve lahmacun birimi
  • 2 adet kafeterya (1 tanesi gece nöbetçi) birimi
  • 2 adet ofisler için çay ocağı birimi
  • Berber
  • Ayakkabıcı
  • Tuhafiye
  • Muhasebe ofisi birimi
  • Sigorta ve kırtasiye birimi
  • Cep telefonu ve abone merkezi birimi
  • Market
Orhanlı Lojistik Merkezi'nde bulunan 105 adet ofisimiz %99 oranında faaliyet göstermektedir. Kalan ofislerimiz tarafımızdan belirli bir iş potansiyeline sahip nakliye firmaları için boş olarak tutulmaktadır. Bu konu ile ilgili kiralama taleplerinizle ilgili olarak sizleri merkezimizdeki yönetim ofisimize bekliyoruz.
Sizlerden İstediklerimizİstanbul Park Limitet Şirketi'nin kiracıları olan ve faaliyet yapmak isteyen nakliye şirketleri 10 Temmuz 2003 tarihinde çıkartılan 4925 Sayılı Kara Taşıma Kanunu'nun buyurmakta olduğu belge zorunluluğu çerçevesinde H1 - L1 - R1 belgelerinden herhangi birine sahip olmak zorundadır.
Nasıl Bir Yerdeyiz?60 dönümlük kamyon ve tır parkımız güvenlik amacı ile tel örgülerle çevrilmiş olup, tuvalet ve duş yapısı bulunmaktadır. Giriş ve çıkış gişeleri hazırlanmış korumalı bir yapı içerisinde hizmet vermektedir..

Şirket Servisleri
Tesislerimiz tüm sektör temsilcisi şirketlere, kooperatiflere ve bireysel araç sahiplerine açık en büyük nakliye borsasıdır. Tüm yasal izinleri mevcut, ruhsatları alınmıştır. Orhanlı Lojistik Merkezi'ndeki hizmetler aşağıda belirtildiği şekildedir:
Tesislerimiz tüm sektör temsilcisi şirketlere, kooperatiflere ve bireysel araç sahiplerine açık en büyük nakliye borsasıdır. Tüm yasal izinleri mevcut, olup, gerekli tüm ruhsatlar alınmıştır. Orhanlı Lojistik Merkezi'ndeki hizmetlerimiz aşağıda belirtildiği şekildedir:
  • Doğalgazlı merkezi ısıtma sistemi mevcuttur.
  • Süzme elektrik santrali mevcuttur.
  • Telefon hatları hazır (2 gün içinde bağlanabilir).
  • ADSL hatları hazır (2 gün içinde bağlanabilir).
  • Tabela standart yapıda olup her ofis için tek tabela şarttır.
  • Data hatları çekilmiş ve hazır durumdadır.
  • Çanak anten altyapısı mevcuttur.
  • Her türlü tamirat ve problemde yönetim tarafından anında çözüm bulunur.