Çiçek Abbas Filmi Gerçek Oldu: O Hırsız Kıskıvrak Yakalandı

Çiçek Abbas Filmi Gerçek Oldu: O Hırsız Kıskıvrak Yakalandı

Çiçek Abbas Filmin Gerçek Oldu Otomobilin Lastiklerini Çalan Hırsız Kıskıvrak Yakalandı



Çiçek Abbas Filmi Gerçek Oldu Otomobilin Lastiklerini Çalan O HırsızKıskıvrak Yakalandı Ankara’da meydana gelen lastik çalma olayı Çiçek Abbas filmini anımsattı. Otomobilin lastiklerini çalan hırsız polisler tarafından kıskıvrak yakalandı.
Çiçek Abbas Filmini Anımsatan Hırsızlık
Ankara’da meydana gelen ve Çiçek Abbas filminizi anımsatan olayda; sabah kalktığında otomobilinin lastiklerinin çalındığını gören sürücü neye uğradığına şaşırmıştı.
Otomobil sahibi sabah işe gitmek için evinden çıktığında aracının 4 lastiğini birden çalındığı görümce neye uğradığına şaşırdı. Bu kadar da olmaz dedirtecek olay Çiçek Abbas Filmini anımsattı.
Otomobilin lastiklerinin çalındığını görüp, üstündeki şaşkınlı attıktan sonra polise haber veren sürücü; sabah kalktığında sabah işe gitmek için işten çıktığımda otomobilim hava ve 4 lastiği birden çalınmıştı dedi.
Otomobilin park halinde bulunduğu yakınlardaki güvelik kameralarını inceleyen Polis;  hırsızı olaydan kısa bir süre sonra kıskıvrak yakaladı.
HIRSIZIN RAHATLIĞI:  ŞAŞKINLIK YARATTI
Olay yerine götürülen hırsız, karanlıktan yararlanarak çaldığı lastikleri, kendi aracına taktığını anlatan hırsızın  rahatlığı gözden kaçmadı.
HABER : DİLEK SOYAK