ADR Taşıma

 ADR Taşıma 

 Taşıma FirmalarıTehlikeli malların Karayolu ve Uluslararası Taşımacılığı konusunda gerekli tüm yetki  belgelerine sahip olup,  konusunda eğitimli kadrosuyla AB taşıma standartlarına uygun ADR'li araçlar ile tüm kimya firmalarının ADR taşımacılık ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

 ADR Taşımacılık Anlaşması Nedir? Neleri Kapsar?

Tehlikeli malların Kara yolu ile Uluslararası Taşımacılığına ait Avrupa Anlaşması olarak tanımlanan ADR taşımacılık anlaşması insan sağlığı ve çevre temizliğini de göz önünde bulundurularak tehlikeli maddelerin düzenli ve güvenli olarak kamuya açık olan kara yollarında taşınmasını sağlayan bir yönergedir. ADR  Taşımacılık faaliyetinin gerçekleşmesinde etkili olan gönderen, alıcı, doldurucu, yükleyici, boşaltıcı, ambalajlayıcı, taşımacı ve araçların çalışma koşullarını ve yükümlülüklerini kapsamaktadır.

Sarıkamyonet Güvenli ADR Taşıma

Sarıkamyonet güvenli bir şekilde siyanür ve benzin gibi tehlikeli ve yanıcı maddelerin taşınabilmesi için ADR taşımacılık kurallarını göz önünde bulundurur. Taşıma işlemlerinin ilk basamağından son basamağı olan teslimata kadar her türlü güvenlik tedbiri alarak Güvenli ADR Taşımacılık hizmeti verir.  Bu noktada kurumsal kimliğe sahip olan firmamız  işinin ehli kişilerden destek almanız önemli olduğu gibi firmamız yasalarla belirtilen kurallar çerçevesinde gerekli sertifikalara sahip sürücülerle hizmet vermektedir.

ADR Taşımacılık Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Siz de uluslararası karayolları üzerinde tehlikeli maddelerin taşınması hususunda hizmet alacağınız firmaları seçerken oldukça dikkatli davranmanız gerekir. ADR taşımacılık belgesine sahip  sürücüleri bulunmayan bir firma ile çalışmanız tehlikeli maddeler taşınırken yaşanabilecek olası kazaların önüne geçilmesi mümkün olamayacaktır. ADR taşımacılık sertifikasına sahip sürücüler ve bu sürücülerin kullandığı ekipmanlar  sayesinde kaza olasılıklarını minimuma indirebilmek mümkün olacaktır. Tehlikeli maddelerin güven içerisinde ve sorunsuz bir şekilde taşınması için bu hususların mutlaka göz önünde bulundurulması gerekir.

ADR Taşımacılık Kuralları Nelerdir?
İster kısa mesafede olsun ister uzun mesafede olsun tehlikeli maddelerin taşınması hususunda  taşıma işlemlerinin ADR taşımacılık kuralları çerçevesinde gerçekleştirilmesi gerekmektedir .
ADR Taşımacılık Hizmeti Detay
Anlaştığınız Nakliye firması Taşınacak maddenin araca yüklenmesinden tutunda taşınmasına, ambalajlama işlemlerinden yüklerin boşaltılmasına kadar her türlü konuda çok titiz ve  dikkatli davranır. Tüm bu işlemler sırasında gerekli ekip ve donanımların yerinde kullanılmasına önem verir. Bu konulara dikkat edilmediği takdirde yanıcı ya da patlayıcı olabilen bu tehlikeli maddelerin hem insan sağlığını tehdit edebileceği çevreye  akma ya da sızma gibi durumlarla  çevre kirliliğine neden olabilmektedir. Çevre dostu  ADR taşımacılık sertifikasına sahip olup, çevreye zarar gelmemesi ve bu zararın insan sağlığını tehdit edecek boyuta gelmemesi için uluslararası yönergelerin takip etmelidir.

Yorum ekle