Anne Demeye Dilim Varmıyor

Dilek Soyak / Köşe Yazarıdilek@habersitesi.com

Haberleri seyrederken çocuğunu satmaya kalkan anne sözünü duyunca dondum kaldım. Hemen kaleme almak istedim. Dört Aylık bebeğini satmak isteyen annenin kirli pazarlığı polise gelen bir ihbarla bozuldu. Bu ihbarı dikkate alan çocuk şubesi polis ekipleri alıcı gibi anne ile irtibata geçtiler.
Anne ile alıcı kılığında pazarlık yapan polis ekipleri kendini iş adamı gibi tanıttı. Anlaştıktan sonra anneye polis tarafından suçüstü yapıldı.
Her şeyden habersiz güzeller güzeli bebek anneden alınarak çocuk esirgemeye teslim edildi. İnsanın kanını donduran olay İstanbul’da meydana geldi. Polis şube müdürü ekipleri anneyle alıcı gibi irtibata geçtikten sonra bir alışveriş merkezinde buluşmak üzere randevulaştılar. Kendini iş adamı olarak tanıtan kadınla sıkı bir pazarlık yapan polis para olduğunu sandığı çantayı aldığı sırada suçüstü yapıldı.
Göz altına alınarak ifadesi alınmak üzere karakola götürülen anne gazetecilerin soruları karşısında bağırarak tepki verdi. Anne demeye dilim varmayan sevgili hem cinsim seni buna iten sebep neydi bilinmez ama emin ol hiç bir sebep bu günahını affettiremez. Dört aylık güzeller güzeli yavrudan ne istedin? Bakamayacaktın madem doğurmayacaktın. Doğurdun bakacaksın. Ya da o bebeği satmaya kalkmak yerine devlete elinle teslim edecektin. Nasıl içinde para olduğunu sandığın çantayı elinle polislerden almayı biliyorsan, o çocuğu da gidip devlete teslim edecektin.