Dilek Soyak/Kabadüz HABER


Türkiye için ilk Avrupa'nın ise; Deniz üstündeki ikinci havaalanı olan Ordu-Giresun Deniz Havaalanı ilk hizmet yılını tamamladı.


Türkiye için  ilk  Avrupa’nın ise; Deniz üstündeki  ikinci havaalanı olan Ordu-Giresun Deniz Havaalanı ilk hizmet yılını tamamladı. Belediye başkanı Yılmazın verdiği beyanda havaalanının geçen sene açılışının Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan ve eski başbakanlarımızdan Davut gülün katılımı ile gerçekleştiğini hatırlatarak, Ordu-Giresun’daki deniz  Havaalanı birin yılında yolcu kapasitesi açısından  Türkiye’de büyük --bir rekora imza attı dedi.

Enver ,eniz üstündeki  Ordu-Giresun’daki  deniz Havaalanı hizmette birinci yılını doldurdu. Açıldığı günden bu güne kadar hava limanının çalışıp çalışmayacağı konusunda birçok şey yazıldı çizildi Tüm bu süreçte bu konuda en büyük destekçimiz olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız Devlet Hava Meydanlarımız ve Hükumetimiz,   bize her zaman sahip çıktı dedi.
Tüm bunların sonunda hizmette, ilk yılını dolduran Ordu-Giresun deniz Havaalanıyolcu kapasitesi açısından Türkiye’de büyük bir rekora imza attı Haziran ayı iti bari ile havalimanımıza yeni uçuşlar ekleme gayesindeyiz.
Hava limanımıza ekleyeceğimiz Yurt dışı uçuşlarıyla Ordu-Giresun Havaalanıbölgemizi, ilimizin turizm yönünden  Dünya’ya açılmasını sağlayacaktır. Bu konudaki destekleri için, Cumhurbaşkanımıza ve Hükümetimize teşekkürlerimi ediyorum dedi.
HABER: DİLEK SOYAK